Лидерът на Има такъв народ“ Слави Трифонов написа в профила си

...
Лидерът на Има такъв народ“ Слави Трифонов написа в профила си
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Заради действията на Гроздан Караджов ще бъде съборен незаконният кей на „Росенец

Лидерът на „ ИТН “ Слави Трифонов написа в профила си във Facebook: " Заради дейностите на Гроздан Караджов, министър в оставка на районното развиване от „ ИТН “, ще бъде съборен противозаконният пристан на Ахмед Доган на „ Росенец “. Иначе „ ние сме Движение за права и свободи “, а всички останали са „ Промяната “. По делата им ще ги познаете. "

По-рано уеб сайтът bird.bg заяви, че бутат обекта, именуван кея на Доган. Така министърът на районното развиване и благоустройството в оставка Гроздан Караджов е извършил поетия ангажимент да разпореди инспекция по проблема, пише

В персоналния си профил той разяснява: „ Няма недосегаеми! Стига да искаш да си свършиш съзнателно работата! Забавихме се малко, тъй като се наложи да наемем инженери водолази, които да извършат замерванията под вода! А и водата да се постопли! Но свършихме каквото сме дали обещание “.
ДНСК е установило нелегално строителство, твърди уеб сайтът и ползва констативен акт от 23 юни за инспекция на градеж „ Удължаване на кейова стена “.

Неговото умозаключение е, че са налице нарушавания, които са съображение за започването на административно произвеждане по реда на член 225, ал.1от Закона за устройство на територията.

От строителната дирекция дадоха обещание повече детайлности в утрешния ден.

Припомняме, че през март Дирекцията за народен строителен надзор откри, че удължението на кейовата стена в лесопарк „ Росенец “ е построено без нужните строителни бумаги. От там не откриха строителни бумаги в община Бургас, нито претенции за издаване на позволение за градеж за преустрояване и удължение на хидротехническо оборудване „ Кейова стена “, построено в акваторията на Черно море.

Обектът съставлява стоманобетонна подпорна стена - вълнолом и стоманобетонен пристан с „ Г “ образна форма. Приблизителната дължина на оборудването е 280 метра и се състои от северна част с приблизителна дължина 175 м и западна - с приблизителна дължина 105 м.

Новото строителство е цялата къса част и към 125 м от дългата част на кейовата стена. Това се удостоверява от кадастралните скици и от сателитните фотоси. За новото строителство не са открити нужните строителни бумаги, в това число позволение за градеж.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР